Čistilni servis Maribor

Čistilni servis v Mariboru, ki mu za čiščenje stanovanja ali poslovnega prostora vsekakor ni dovolj le krpa in voda! Poleg čiščenja stanovanj ali poslovnih prostorov skrbimo, da je okolica v Mariboru urejena in čista ter da je v stanovanjih poskrbljeno za vsa hišniška opravila.


Sodobna oprema nam omogoča, da poleg manjših površin očistimo tudi garažne hiše, nakupovalne centre, skladišča in še mnogo več.


Poslovno ali privatno - ponujamo čiščenja vseh vrst


Smo vsestranski, hitri in profesionalni, zato nudimo tudi velik spekter storitev, ki pridejo prav pri urejanju okolice, upravljanju sosek, čiščenju in vzdrževanju blokov ter večjih zgradb.


 • Čiščenja poslovnih prostorov
 • Čiščenja stanovanj
 • Čiščenje večjih površin (garažne hiše, nakupovalni centri, skladišča …)
 • Hišniška dela
 • Vzdrževanje objektov
 • Urejanje okolice (košnja trave, pometanje, obrezovanje …)
 • Zimska opravila (kidanje snega, pluženje snega in posipavanje s soljo)

Zakaj izbrati nas?


Maribor z okolico premore ogromno čistilnih servisov in težko se je odločiti za pravega. Spodaj smo našteli nekaj naši prednosti, vendar predlagamo, da nas kontaktirate in da vam z dejanji vse našteto tudi dokažemo.

 1. Družinsko podjetje, ki je pred več kot desetimi leti začelo ponujati storitve čiščenja, kasneje pa je svoje storitve razširilo še na hišniška dela, vzdrževanje objektov, urejanje okolice in zimska opravila.
 2. Imamo ogromno strank, ki z nami sodelujejo že od samega začetka, kar dokazuje, da smo profesionalni in ustrežljivi pri opravljanju našega dela.
 3. Povprečje nas ne zadovoljuje, zato se nenehno izpopolnjujemo in uvajamo nove tehnologije čiščenja.
 4. Lastna oprema, ki nam omogoča čiščenje manjših, kot tudi večjih površin (čiščenje garažne hiše, nakupovalnih centrov, skladišč …).