Čiščenje poslovnih prostorov


S povečanim obsegom poslovanja se zmanjša količina vašega prostega časa. Zakaj bi ga še tisto malo porabili za opravilo kot je čiščenje poslovnih prostorov.


Dandanes je najem čistilnega servisa za večino podjetij doma in po svetu nekaj čisto samo po sebi umevnega. Posebej v tujini je to že vrsto let stalna praksa, pri nas pa se pogodben najem čistilnih servisov za čiščenje poslovnih prostorov šele uveljavlja.

A vse več podjetij se že odloča za to storitev. Pridružite se jim!


Zakaj se odločiti za čiščenje poslovnih prostorov?


Odločitev za najem profesionalnega čistilnega servisa za čiščenje vaših poslovnih prostorov vam bo namreč prihranila čas ter vam močno olajšala vsakdanje delo.

Ob enem pa se boste z najemom čistilnega servisa hitro povsem znebili skrbi za čistočo vaših poslovnih prostorov.


Prihranite čas

Odločitev za najem profesionalnega čistilnega servisa za čiščenje poslovnih prostorov vašega podjetja vam bo namreč prihranila čas ter vam močno olajšala vsakdanje delo. Ob enem pa se boste z najemom čistilnega servisa Cunjca hitro in povsem znebili skrbi za čistočo vaših poslovnih prostorov.


Osredotočite se torej na vaše delo, in prepustite malenkosti nam. Mi bomo poskrbeli, da vaše delo ne bo moteno poleg tega pa bodo vaši poslovni prostori lahko vsak dan čisti, dišeči in urejeni.


Raznolike možnosti in čišcenje po meri

Redno čiščenje poslovnih prostorov ni bonus samo vam, pač pa tudi za vsako stranko, ki vstopi v vaše prostore in je navdušena nad čistočo in urejenostjo. Ponujamo tudi čiščenje steklenih površin.


Globinsko čiščenje ali tedensko čiščenje

Iz tega razloga ponujemo čiščenje prostorov po meri - V kolikor vaše podjetje potrebuje redno globinsko čiščenje, čiščenje steklenih površin, periodično generalno čiščenje ali pa samo tedensko čiščenje smo dobro podkovani za vse situacije in potrebe.


Kot naša posebnost v ponubi za poslovne subjekte in javne zavode pa je tudi čiščenje garžnih hiš kjer smo med redkimi čistilnimi servisi, ki poskrbijo za vaše garažne hiše in pokrita parkirišča ne glede na velikost ali zahtevnost projekta!Zakaj izbrati čistilni servis Cunjca za čiščenje poslovnih prostorov?


  1. Naše podjetje čisti poslovne prostore že več kot 10 let in ohranja stalne naročnike že od samega začetka.
  2. Vašim potrebam se bomo povsem prilagodili, saj verjamemo v individualni in osebni pristop pri oblikovanju ponudbe za vsako stranko.
  3. V našem čistilnem servisu vam nudimo celovito storitev čiščenja poslovnih prostorov - pa naj bo to samo generalno čiščenje, ali globinsko čiščenje. Naše delo pa odlikuje kakovost in zanesljivost storitev ter osebja, kar je seveda najpomembnejši dejavnik pri izbiri čistilnega servisa.
  4. Pri svojem delu uporabljamo kakovostna čistila in opremo.
  5. Zaposleni so natančni, vestni, zaupanja vredni in predvsem marljivi.
  6. V kakovost naših storitev smo tako prepričani, da vam lahko brez pomislekov obljubimo 100 % garancijo na zadovoljstvo z opravljeno storitvijo.

ciscenje poslovnih prostorov z metlo