Čistilni servis Ljubljana

Smo čistilni servis, ki na slovenskem trgu obstaja že več kot deset let. Z dejavnostmi čistilnega servisa smo se začeli ukvarjati ravno v Ljubljani. Začeli smo s čiščenjem poslovnih prostorov in stanovanj ter privatnih hiš.


V času od kar delujemo smo razširili naše dejavnosti še drugod po Sloveniji in v arsenal storitev dodali še čiščenje večjih in bolj zahtevnih površin, za katere so potrebni posebni postopki in tehnologije.


Hvala VAM


V čast nam je, da lahko v našem domačem okolju ponujamo čistilni servis ter usluge čiščenja v Ljubljani, saj malo po malo in skupaj z vami ustvarjamo lepše in bolj prijetno življenjsko okolje v slovenski prestolnici, zato hvala vam, da nam še naprej zaupate in nas spodbujate iz dneva v dan.


Poslovno, posebno ali domače čiščenje

Na območju ljubljane ponujamo cel spekter uslug, ki zajemajo tudi hišniška opravila, vzdrževanje objektov, urejanje okolice ter zimska opravila. Smo popolnoma opremljeni za čiščenje vašega bloka ali stanovanjske soseske in poskrbimo za popolno čistočo kamorkoli gremo - takorekoč za nami ni sledi in to je naše znamenje kakovosti.


Naš spekter ponudbe je skozi leta vsekakor zrastel zato vas vabimo še k ogledu naših ostalih dejavnosti čiščenja kot so čiščenje poslovnih prostorov ter čiščenje garažnih hiš.


Zakaj izbrati nas?


Smo družinsko podjetje, ki se s čiščenjem ukvarja že več kot deset let. Poleg čiščenja smo v tem času svoje storitve razširili še na hišniška dela, vzdrževanje objektov, urejanje oklice in na ostala zimska opravila. Imamo ogromno strank, s katerimi sodelujemo že od samega začetka, skupaj z njimi pa vsakodnevno ustvarjamo lepše in prijetnejše življenjsko okolje v Ljubljani.


Nismo zadovoljni s povprečjem, zato redno investiramo v sodobno opremo in naše zaposlene, ki bodo hitro učinkovito pometli z vsakršnim neredom, ki jim pride nasproti.