Naš čistilni servis v Kopru skrbi za čisto in prijetno okolje, tako delavno kot tudi življenjsko. Koprski čistilni servis s svojimi storitvami pokriva skoraj celotno obalo. Zavedamo se vpliva čistega in urejenega okolja, pa naj bo to pisarna ali zunanje okolje, na človeka in smo zaradi tega pri našem delu toliko bolj vestni.


Naše storitve segajo od čiščenja manjših in večjih površin do urejanja okolice in hišniških del.


 • Čiščenje poslovnih prostorov
 • Čiščenje stanovanj in hiš
 • Strojno čiščenje večjih talnih površin (garažne hiše, skladišča, trgovine …)
 • Urejanje okolice (košnja trave, pometanje okolice, obrezovanje dreves …)
 • Zimska dela (pluženje in kidanje snega, posipavanje s soljo …)
 • Hišniška dela

Zakaj izbrati ravno nas?

V množici čistilnih servisov se je težko odločiti za pravega, saj vsi veliko obljubljajo. Spodaj je nekaj naših glavnih prednosti, predlagamo pa, da nas kontaktirate in vam z dejanju vse našteto tudi dokažemo!


 1. S čiščenjem in urejanjem okolic se naš čistilni servis ukvarja že več kot 10 let in od samega začetka naprej imamo cilj povišati standard čiščenja. Začeli smo v Ljubljani, zdaj nadaljujemo v Kopru z okolico.
 2. Naše znanje nenehno izpopolnjujemo in uvajamo nove tehnologije v skladu s svetovnimi trendi.
 3. Imamo ogromno dolgoletnih naročnikov, kar dokazuje, da nam naročniki zaupajo in da delo dobro opravljamo.
 4. Pri čiščenju poslovnih prostorov, stanovanj, hiš in ostalih naših dejavnostih smo profesionalni in se držimo dogovorov z naročnikom.
 5. Imamo lastno opremo in čistila, zato vam ne bo treba skrbeti za nakup čistil, kot je to potrebno pri nekaterih čistilnih servisih.